Autorid

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Costantino Veglianti

Toomas Lember

Maris Arulepp

Pille Petersoo

Angelica Udeküll

Marju Randmer

Tõnis Siigur

Toomas Lääts

Kristjan Peäske

Jaanika Ja Signe Anton

Katren Parve

Karl Astok

Jorma Riivald

Silja Luide

Eerika Plamus

Britt Paju

Heidi Park

Mihkel Manglus

Allar Oeselg

Katrin Altmets

Anneli Hanni

Robert Marrandi

Krestina Õun

Kätrin Maidla

Merit Arva

Peeter Pihel

Marit Soobik

Külli Eller

Daanius Aas

Kertu Lukas

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Rainer Lopp

Toomas Leedu

Anni Arro

Andrus Talvari

Kerti Vissel

Chong Chee Loong

Eve-Kati Mägi

Liilia Raik

Mario Pärn

Heli Tombak

Tuuli Mathisen

Hardi Nurmine

Margo Paluoja

Merle Ehrbach

Liisi Laanemäe

Katrin Press

Tõnis Saar

Liina Kasela

Killu Mägi

Kaie Parts

Priit Parts

Jana Olesk

Laivi Mesikäpp

Kaisa Kliimand

Tarmo Mölder

Rait Kits

Piret Hanson

Kristel Vokk

Monika Viidemann

Lia Virkus

Ülle Jukk

Rene Uusmees

Martiina Anni

Katrin Kiviberg

Merilin Siimpoeg

Priit Vahar

Mari Leover

Monika Lehtmets

Regeri Zoo

Ragne Värk

Helar Mets

Õie Pritson

Andra Kalda

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Sander Väärt, Ranno Paukson

Ott Tomik

Maia Smõslova

Elvi Salmu

Aime Lilleväli

Olga Kaju

Joonas Koppel

Robert Kala

Angeelika Kang

Ave Jääger

Viivika Sarv

Sandra Veeremaa

Tanel Mazur

Aet Trisberg

Marina Domova

Sille Vadi

Kristel Habakukk

Janno Lepik

Ekaterina Kuznetsova

Hanna Martinson

Elis Toompuu

Nadja Kaarma

Kaarel Kiivit

Liina Karron

Helger Aava

Anneli Anijärv

Eve Veski

Andres Rahula

Riho Heinmets

Jevgeni Jermoškin

Johannes Hõimoja

Vladislav Djatšuk

Sandra Vungi

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Mari-Liis Ilover

Jürgen Lip

Kaare Sova

Juta Raudnask

Tiina Lebane

Erko Ruukel

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.