Cannoli mascarpone-kreemiga
- 150 g jahu
- 1,5 sl tumedat muscovado’t
- 0,5 tl kakaopulbrit
- 0,25 tl kaneeli
- 0,25 tl soola
- 8 cl Marsala veini
- 4 sl oliiviõli
- 1 kergelt lahtiklopitud munavalge
- tuhksuhkrut peale raputamiseks
Täidis
- 250 g mascarpone’t
- 150 g ricotta’t
- 50 g tuhksuhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut
- 0,5 tl kaneeli
- astelpajumoosi
Torud
Pane jahu, suhkur, kakaopulber, kaneel ja sool mikserisse. Lisa vein ja õli, sega tainaks. Aseta tainas lauale ja sõtku, kuni see on sile ja elastne (umbes 5 minutit). Mähi kilesse ja lase külmikus 30 minutit seista. Rulli tainas laual õhukeseks kihiks ja lõika sellest rattad. Kuumuta fritüüris õli (kui fritüüri ei ole, kasuta selleks potti), keera tainarattad ümber cannoli-torude ja aseta kuuma õli sisse. Küpseta, kuni tainas on kuldpruun (umbes 1 minut).
Mascarpone-kreem
Sega täidise ained kokku. Pane kile peale ja aseta paariks tunniks külmikusse. Aseta segu pritskotti ja pigista segu cannoli-torudesse. Aseta täidetud cannoli’d taldrikule, pane peale astelpajumoosi ja tuhksuhkrut ning serveeri.