Broilerifilee laimi ja koriandriga

Kogus: neljale

  • 4 broilerifileed
  • 2 laimi
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 sl pruuni roosuhkrut
  • 0,5 dl oliiviõli
  • peotäis koriandrit
  • soola
  • pipart

Kaste

  •  3 dl maitsestamata jogurtit
  •  2 tl  laimi mahla
  •  2 tl pruuni roosuhkrut 
  •  2 küüslauguküünt
  •  koriandrit
  •  soola
  •  pipart
Tambi fileede paksemad osad lihahaamriga õrnalt õhemaks. Haki koriander, purusta küüslauguküüned, riivi laimilt koor ja pigista välja mahl. Vispelda omavahel kõik marinaadi koostisosad kokku. Pane fileed kaussi ja vala peale marinaad. Jäta fileed toatemperatuurile vähemalt üheks tunniks maitsestuma või pane need külmkappi neljaks tunniks kuni üleööks seisma.
Grilli fileesid mõlemalt poolt 6-8 minutit. Sega kastmeained kokku ja serveeri koos fileedega.