Kohupiimapallid musta sõstraga
Mustasõstraželee:
- 600 g mustasõstrapüreed
- 150 g suhkrut
- 250 g vett
- 10 g agar-agarit
Sega agar-agar veega ja lase 2 minutit seista. Lisa agar mustasõstrapüreele. Keeda 1 minut ja lase jahtuda. Püreesta ja pressi läbi sõela.
Mustasõstrasuhkur:
- mustasõstrajahu
- ekstrapeent suhkrut
- sidrunhapet
Pane kõik komponendid köögikombaini ja sega aegalasel kiirusel pisut, nii et segu liiga peeneks ei läheks.
Kohupiimapallid:
- 200 g lahjat teralist kohupiima
- 2 muna
- 60 g suhkrut
- 2 g soola
- 2 g soodat
- 95 g nisujahu
- õli frittimiseks
Vahusta suhkur ja muna tugevaks vahuks. Lisa teised ained ja sega. Friti 160-170-kraadises õlis. Pane majapidamispaberile liigsest rasvast nõrguma. Suru süstlaga sisse mustasõstraželee ja veereta mustasõstrasuhkrus.