Vutt

  • vutti
  • valget tatart
  • soola
  • pipart
  • karamellistatud talisibulat
  • suhkrusiirupit 
  • võid
  • punaseveinikastet

Tatra valmistamine:

Puhasta tatar hoolikalt tumedatest kestadest. Seejärel keeda tatar, lisa sibulakreem (eelnevalt kergelt pruunisatud sibul, millele on lisatud soola, suhkrut ja kannmikseris purustamisel ka võid).

Sibula karamellistamine:

Sulata pannil või, lisa sinna eelnevalt vaakumis küpsetatud talisibul (küpsetamisel on lisatud ka soola, suhkrut ja tüümiani), pruunista servad ning lisa roosuhkur, vajadusel ka veidike vett ning lase karamellistuda.

Vuti valmistamine:

Pruunista eelnevalt vaakumis küpsetatud vutt pannil õli ja võiga.

Punaveinikaste:

Keeda kontidest 48 tunniga puljong. Seejärel kurna puljong ning keeda kokku. Keeda punane vein samuti kokku. Lisa sellele puljong ning keeda veel kord kokku.