• Main menu et
  • Avaleht
  • Retseptid
  • Autorid
  • ESTENG

    © D-kokaraamat OÜ 2018

Indrek Tekko ja Siiri Aasma
Autor

Värske kurgi-džinnimarinaadis austrid.

6 austrit

Marinaad

  • 4cl džinni
  • 40 g kurki
  • 2 vart rohelist sibulat
  • 2 sl suhkrut
  • 70 cl laimimahla
  • 5 g hakitud tšillit

Koori kurk ja eemalda seemnekoda. Haki kurk ja roheline sibul (koos valge osaga) peeneks. Pane kaussi ja lisa džinn, suhkur, laimimahl ja hakitud tšilli.
Ava austrid ja tõsta lusikaga peale marinaad. Serveeri kohe!

https://d-kokaraamat.ee/wp-content/uploads/2025/02/DS-krabi-1.mp4

 

Eelmine retsept
Järgmine retsept
Tagasi esilehele
Jälgi meid ka sotsiaalmeedias!
Loe lähemalt