Tai punane köögiviljakarri

keedetud riisi või riisinuudleid

  • 1 sl kookosõli
  • 1 sibul
  • 1 sl riivitud ingverit
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 tšilli
  • 1 tl sojakastet
  • 1 punane paprika
  • 1 kollane paprika
  • 1 roheline paprika
  • 5-6 vart broccolinit
  • 1 porgand
  • 2 tl punast karripastat
  • 80 g lehtkapsast või spinatit
  • 2 sl heledat muscovado suhkrut
  • 2 sl laimimahla
  • rohelist sibulat
  • 2-3 laimi
  • 1 purk kookospiima
  • 350 ml aedviljapuljongit
  • 1 purk(380 g) kikerherneid

Puhasta ja haki köögiviljad. Kuumuta sügavl pannil või poti põhjas kookosõli lisa hakitud sibul, ingver, küüslaugud ja kuumuta pidevalt segades. Lisa pannile karripasta. Tõsta juurde hakitud paprikad ja porgand. Lisa puljong ja kookospiim. Maitsesta suhkru ja sojakastmega. Lase pisut kokku keeda ja lisa nõrutatud kikerherned ning broccolinid. Viimasena lisa spinat ja laimimahl.
Serveeri nuudlite või riisiga ja raputa peale hakitud rohelist sibulat.