Suvine nauding maasika ja banaaniga

Põhi:

Täidis:

  • 250 g toorjuustu (Creme Bonjour)
  • 250 ml rõõska koort (35%)
  • 20 g ekstrapeent valget suhkrut
  • 200 g magusat kondenspiim
  • 16 g želatiin
  • 0,5 laimi koor ja mahl
  • 1 terve banaan
  • 500 g maasikaid

Põhja valmistamiseks vahusta või suhkruga, lisa aeglasel kiirusel muna, jahu ja mandlijahu. Sega, kuni tainas on ühtlane. Rulli tainas õhukeseks ja vooderda sellega 28 cm läbimõõduga  koogivorm. Küpseta 10–15 minutit 180 kraadi juures. Lase jahtuda ja valmista täidis.

Vahusta vahukoor suhkruga tugevaks vahuks. Sega suuremas kausis toorjuust ja kondenspiim, lisa riivitud laimikoor ja mahl. Purusta mikseriga banaan peeneks ja lisa toorjuustusegule. Aseta želatiin vähese külma veega  punduma. Lisa vahustatud koor toorjuustusegule ja kõige viimasena kuumuta želatiin veevannis ja sega massi hulka. Pane kook külma tarduma ja kata pealt värskete maasikatega. Serveeri külmalt.