Röstitud vasikakarree toorsuitupeekoni, köögiviljade ja kukeseentega

  • 1 kg vasikakarreed
  • 1 pk toorsuitsupeekonit
  • 100 g pisikesi kartuleid
  • 100 g sparglit
  • 50 g suhkruherneid
  • 1 punane sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 50 g ube
  • 50 g kirsstomateid
  • 50 g kukeseeni
  • soola
  • suhkrut
  • tumedat suhkrusiirupit 
  • 50 g võid
  • värsket tüümiani
  • 2 cl Marsala veini
Puhasta vasikakarree ja lõika portsudeks. Keera igale portsule ümber kaks viilu peekonit. Pruunista liha kuumal pannil mõlemalt poolt ja pane 8 minutiks 220-kraadisesse ahju küpsema. Kuumuta praepannil oliiviõli, lisa köögiviljad ja seened. Prae kergelt läbi ja maitsesta, tõsta köögiviljad taldrikule. Lisa samale pannile või ja tüümian, kui või on peaaegu sulanud, lisa Marsala ja maitsesta kaste soola, pipra ja tumeda suhkrusiirupiga. Pidevalt segades lase kastmel korraks keema tõusta, aseta liha köögiviljadele ja lisa kaste, serveeri.