Mango-kookospiima dessert granadilliga
Kogus: neljale
- 2 dl kookospiima
- 2 tl laimimahla
- 3-4 sl heledat suhkrusiirupit
- 2 dl mangopüreed
- 1 tl vanillisuhkrut
- 2 želatiinilehte
- 2-3 granadilli
Pane želatiinilehed külma vette likku. Kuumuta väiksemas potis kookospiim koos laimimahla ja siirupiga keemiseni, kuid ära keeda. Tõsta segu pliidilt. Pigista želatiinilehed käe vahel kuivemaks, lisa kuumale kookospiimale ja sega hoolikalt, kuni kogu želatiin on lahustunud. Lisa seejärel mangopüree ja vanillisuhkur ning sega ühtlaseks. Vala segu serveerimisnõudesse ja lase vähemalt 4 tundi külmkapis tarduda. Lisa granadill vahetult enne serveerimist. Selleks poolita granadillid, kaabi sisu lusikaga välja ja tõsta tarretisele.