Kookosekreem mango ja granadilliga

  • 1 purk (400 g) kookospiima
  • 4 sl taimset kookosjogurtit
  • 2+2 sl vanillisuhkrut
  • 4 sl kookoshelbeid
  • 1 mango
  • 4 granadilli

Aseta kinnine kookospiimapurk vähemalt 12 tunniks külmkappi. Seejärel ava purk ja tõsta lusikaga tahkunud kookospiim kaussi (purgi põhja eraldunud vedelikku pole kreemi juures tarvis, nii et see eemalda). Lisa tahkunud kreemile kookosjogurt ja 2 sl vanillisuhkrut, mikserda kohevaks kreemiks.
Tükelda mango viljaliha kuubikuteks. Poolita granadillid ja kaabi nende sisu lusikaga mangokuubikute sekka. Lisa 2 sl vanillisuhkrut ja sega õrnalt läbi.
Rösti kookoshelbed kuumal kuival pannil kuldseks, lase jahtuda.
Jaga kookoskreem nelja magustoidupokaali või -kausi vahel, tõsta peale mango-granadillilisandit koos tekkinud imemaitsva vedelikuga. Raputa magustoidule röstitud kookoshelbeid.