Kaneelisuhkrune praesai Kreeka jogurti, mee ja nekratiiniga

  • 2 portsjonit
  • 2 viilu mitmevilja röstsaia või muud meelepärast saia
  • 1 muna
  • 2 sl vahukoort
  • 8 sl kaneelisuhkrut
  • praadimiseks võid ja tilk õli
  • Serveerimiseks Kreeka jogurtit, nektariine ja mett.
Kuumuta pannil või ja õli. Vahusta kausis muna ja lisa vahukoor. Kasta saiaviil saadud segusse ja aseta pannile praadima. Puista saiale pool kaneelisuhkrust. Prae, kuni üks pool on kuldne, seejärel keera ringi ja puista ka teisele poolele suhkrut. Kui ka teine külg on kuldne, keera veel kiirelt paar korda, et suhkur mõnusalt karamellistuks. Serveeri Kreeka jogurti ja nektariiniga. Kõige peale nirista mett.