Grillvutid ja punase ploomi – sibula vardad

4-le

  • 4 vuti grillfileed
  • 4 spl sojakastet
  • 2 spl ploomikastet
  • 1 spl  suhkruroosiirupit 
  • paar tilka tabascot
  • veerand teelusikat riivitud küüslauku
  • veerand teelusikat riivitud ingverit
  • 4 punast ploomi
  • 2 punast sibulat
  • värsket koriandrit
Sega marinaadiained kokku, määri vutid mõlemalt poolt marinaadiga ja jäta paariks tunniks maitsestuma. Lõigu ploomid neljaks, sibulad kaheksaks sektoriks, lüki ploomi- ja sibulasektorid vaheldumisi puidust grillvarrastele. Kui grill kuum, tõsta vutid marinaadist ja pane marinaad kõrvale. Esmalt pane grillile ploomivardad, silu neid mõlemalt poolt vutimarinaadiga, küpseta 2 minutit. Seejärel lisa grillile vutid. Küpseta keskmisel kuumusel vutte mõlemalt poolt 3-4 minutit, serveeri koos ploomivarraste ja värske koriandriga.