Cayenne’i pipra ja toorjuustu trühvlid

  • 200 g valget šokolaadi
  • 75 g toorjuustu
  • näputäis meresoola
  • näputäis kuni pool teelusikat Cayenne’i pipart (oleneb, kui särtsaka toidu austaja oled)
Sulata kuumaveevannil valge šokolaad, lisa juurde Cayenne’i pipar ja meresool. Jahuta 15 minutit ja lisa toorjuust. Sega läbi ja hoia 6-12 tundi külmikus. Võta välja ja veereta meelepärase suurusega pallid (nt 20 g tükid). Kui pallid valmis, aseta need umbes kolmeks tunniks sügavkülma.
  •  250 g tumedat šokolaadi (hakitud)
Sulata šokolaad kuumaveevannil. Võta trühvlipallid sügavkülmast välja ja hakka kohe šokolaadiga katma. Pane pall supilusika peale ja teise supilusika abil vala trühvel vedela šokolaadiga üle. Tee seda šokolaadikausi kohal, et üleliigne šokolaad voolaks tagasi kaussi. Aseta ahjuplaadile küpsetupaber, pane trühvel lusikaga küpsetuspaberile, kaunista tšilliniitidega ning lase šokolaadil hanguda.