Aasiapärane suitsukanasalat magusvürtsika kastmega
Salat ühele:
- 40 g vermicelli oanuudleid (Thai Choice)
- 30 g suitsukana
- punt salatit frillice
- peotäis rukolat
- 1 väike porgand
- 1/2 punast paprikat
- 1 väike punane sibul
- 1 sl röstitud soolaseid maapähkleid
Keeda vesi ja tõsta oanuudlid 2-3 minutiks kuuma vette. Seejärel kurna nuudlid ning tõsta külma vette.
Salatikaste:
- 1 sl laimimahla
- 1 sl seesamiseemneõli
- 1 tl külmpressitud oliiviõli
- 1 tl veiniäädikat
- 1 tl suhkruroosiirupit
- kuivatatud või värsket tšillit
-
soola
Valmista kaste, segades kõik komponendid omavahel.
Tükelda köögiviljad ja kana. Tõsta salatilehed, köögiviljad, kurnatud oanuudlid, kana ja pähklid taldrikule ning nirista kastmega üle. Nii lihtne ongi!