Kuusk
Kuusevõrsesiirup
- 40 g värskeid kuusevõrseid
- 200 g pruuni roosuhkrut
- 200 g vett
Lahusta suhkur vees. Lisa kuusevõrsed ja kuumutada 132 kraadini. Enne kui siirup jahtub ja taheneb, sõelu kuusevõrsed kiiresti välja.
Pruuni või jäätis
- 1,1 kg piima
- 200 g pruuni võid
- 240 g munakollast
- 400 g suhkrut
- 1 želatiinileht
- 120 g glükoosi
Kuumuta piim glükoosiga. Paisuta vees želatiin ja lisa see kuumale piimale. Sega munakollased suhkruga, seejärel lisa soe piim ettevaatlikult munamassile ning kuumutada 78 kraadini. Lisa pruun või ning jahuta mass kiirelt jäävannil. Vala jäätisemass kas Paco konteinerisse või jäätisemasinasse.
Magusad mullad
- 50 g nisujahu
- 50 g suhkrut
- 50 g võid
- 7 g heinatuhka
Sega pehme või, suhkur ja jahu ühtlaseks massiks. Jaga mass kaheks. Ühele portsule lisa heinatuhk. Rulli mõlemad portsud u 0,5 cm paksuse kihina silikoonmatile. Küpseta 150 kraadi juures 13 minutit. Lase massil jahtuda ning lõhu see cutter’is.