Aasiapärane suitsukanasalat magusvürtsika kastmega

Salat ühele:

  • 40 g vermicelli oanuudleid (Thai Choice)
  • 30 g suitsukana
  • punt salatit frillice
  • peotäis rukolat
  • 1 väike porgand
  • 1/2 punast paprikat
  • 1 väike punane sibul
  • 1 sl röstitud soolaseid maapähkleid
Keeda vesi ja tõsta oanuudlid 2-3 minutiks kuuma vette. Seejärel kurna nuudlid ning tõsta külma vette.

Salatikaste:

  • 1 sl laimimahla
  • 1 sl seesamiseemneõli
  • 1 tl külmpressitud oliiviõli
  • 1 tl veiniäädikat
  • 1 tl suhkruroosiirupit 
  • kuivatatud või värsket tšillit
  • soola

Valmista kaste, segades kõik komponendid omavahel.

Tükelda köögiviljad ja kana. Tõsta salatilehed, köögiviljad, kurnatud oanuudlid, kana ja pähklid taldrikule ning nirista kastmega üle. Nii lihtne ongi!