Maasika-sidrunikreemi trifle

  • Savoiardi küpsiseid või biskviiti
  • 200 ml maasikapüreed (suhkruga püreestatud maasikaid)
  • 100 g viilutatud maasikaid
  • 200 ml sidrunivõiet
  • 200 ml vahukoort
  • 2–3 sl suhkrut
  • 1 tl vanilliekstrakti

Selleks, et seda magustoitu valmistada, peaks sul olema kodus sidrunivõiet. Kui seda ei ole, leiad selle tegemiseks internetist kindlasti omale meelepärase õpetuse. Samuti võid asendada Savoiardi küpsised iseküpsetatud biskviidiga.

Püreesta maasikad ning vahusta vahukoor suhkru ja vanilliekstraktiga. Kui ettevalmistused on tehtud, tuleb võtta magustoidukausid või -klaasid ja asuda maiust kaussidesse laduma.

Aseta kausi põhja küpsised või biskviidiviilud, seejärel vala peale osa maasikapüreest ja tükeldatud maasikatest. Järgmiseks pane kiht sidrunikreemi ja vahukoort ning korda kogu protsessi veel üks kord. Kui võimalik, lase magustoidul külmas öö otsa maitsestuda.

Idee: retseptikogu Joy of Baking