Hurmaa-ricotta koogike
4 tk
Põhi
- 2 dl kaerahelbeid
- 30 g pähkleid
- 2 sl kookosrasva
- 1 sl maapähklivõid
- 1 sl heledat muscovado suhkrut
- soola
Täidis
- 250 g ricottat
- 1 sl maapähklivõid
- 1sl heledat muscovado suhkrut
- 1 hurmaa
- 1 tl kaneelisuhkrut
Tõsta põhja komponendid köögikombaini ja töötle tera abil peeneks. Suru segu 4 tartalettivormi põhjale ja äärtesse. Vali sellised vormid, mille seest saada ka hilje süüa. Küpseta 180 kraadises ahjus 10 minutit.
Sega ricotta suhkru ja maapähklivõiga, jaga eelküpsetatud vormidesse ja tõsta peale hurmaast lõigatud kettad. Raputa peale pisut kaneelisuhkrut ja küpseta veel 20 minutit.