Martsipan, kitsejuust ja vaarikas
Martsipanikreem
- 500 ml vahukoort
- 8 munakollast
- 50 g martsipani
Martsipani kreemi valmistamiseks kuumuta koort koos martsipaniga. Seejärel klopi kuuma koore sisse ükshaaval munakollased. Kuumuta vaiksel tulel niikaua kui kreem on muutunud hapukoore paksuseks. Jahuta kreem jäävannil.
Kitsejuustukreem
- 500 ml vahukoort
- 150 g kitsepiimast toorjuustu
- 3 zelatiini lehte
- 3 sl suhkurt
Aseta želatiini lehed külma vette paisuma umbes 20-30 minutiks- Kuumuta vahukoor koos suhkruga keemiseni. Lisa kisejuust ja paisutatud ning veest kuivaks pigistatud želatiin. Sega ühtlaseks. Tõsta pott tulelt ning jaga kreem vormidesse või seveerimiskaussidesse. Hoia külmikus järgmise päevani.
Serveeri koos martsipanikreemi ja vaarikatega, peale raputa tuhksuhkrut.