Aedmaasika-suitsulõhe-maki teriyaki-kastmega

  • 100 g valmis sushi-riisi
  • 80 g külmsuitsulõhet
  • mõni suur aedmaasikas
  • 0,5 nori-lehte
  • 1 sl meelepärast toorjuustu
  • natuke teriyaki-kastet
  • soovi korral marineeritud ingverit, sojakastet, wasabi’t

Kata nori-leht täies ulatuses õhukese riisikihiga. Keera leht tagurpidi nori-matile, riis allpool. Aseta nori-lehe alumisse serva maasikatükid. Lisa toorjuust ning keera nori mati abil tihedaks rulliks. Kata saadud sushi-rull ühtlaselt lõheviiludega. Suru kalatükid bambusmatiga sushi-rulli külge tihedalt kinni ning viiluta rull 8 tükiks.

Tilguta sushi’le natuke teriyaki-kastet ja serveeri koos lisanditega.