Autorid

Karl Astok

Ekaterina Kuznetsova

Ülle Jukk

Erko Ruukel

Piret Hanson

Killu Mägi

Anneli Hanni

Eerika Plamus

Regeri Zoo

Katren Parve

Andrus Talvari

Daanius Aas

Helger Aava

Juta Raudnask

Õie Pritson

Kaarel Kiivit

Costantino Veglianti

Anni Arro

Sandra Veeremaa

Silja Luide

Eve-Kati Mägi

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Olga Kaju

Pille Petersoo

Johannes Hõimoja

Chong Chee Loong

Tiina Lebane

Mari-Liis Ilover

Tarmo Mölder

Jorma Riivald

Peeter Pihel

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Hardi Nurmine

Monika Lehtmets

Lia Virkus

Heidi Park

Külli Eller

Liisi Laanemäe

Tõnis Saar

Tanel Mazur

Krestina Õun

Kristel Habakukk

Maia Smõslova

Sandra Vungi

Aet Trisberg

Rene Uusmees

Monika Viidemann

Kaisa Kliimand

Ott Tomik

Hanna Martinson

Riho Heinmets

Katrin Altmets

Maris Arulepp

Anneli Anijärv

Jevgeni Jermoškin

Kerti Vissel

Liina Karron

Mario Pärn

Angeelika Kang

Liilia Raik

Toomas Lääts

Mari Leover

Eve Veski

Katrin Press

Ave Jääger

Rainer Lopp

Aime Lilleväli

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Joonas Koppel

Katrin Kiviberg

Kaie Parts

Marit Soobik

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Elvi Salmu

Kristel Vokk

Martiina Anni

Helar Mets

Robert Marrandi

Marina Domova

Toomas Leedu

Kätrin Maidla

Laivi Mesikäpp

Priit Vahar

Jaanika Ja Signe Anton

Marju Randmer

Mihkel Manglus

Kertu Lukas

Andres Rahula

Allar Oeselg

Merle Ehrbach

Margo Paluoja

Heli Tombak

Kaare Sova

Rait Kits

Liina Kasela

Robert Kala

Viivika Sarv

Andra Kalda

Sille Vadi

Toomas Lember

Priit Parts

Jana Olesk

Sander Väärt, Ranno Paukson

Nadja Kaarma

Tuuli Mathisen

Tõnis Siigur

Ragne Värk

Merit Arva

Britt Paju

Merilin Siimpoeg

Elis Toompuu

Vladislav Djatšuk

Jürgen Lip

Angelica Udeküll

Janno Lepik

Kristjan Peäske

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.