Autorid

Silja Luide

Vladislav Djatšuk

Merle Ehrbach

Ott Tomik

Janno Lepik

Robert Marrandi

Sille Vadi

Lia Virkus

Merit Arva

Killu Mägi

Toomas Leedu

Eerika Plamus

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Regeri Zoo

Riho Heinmets

Hanna Martinson

Britt Paju

Jaanika Ja Signe Anton

Jorma Riivald

Kristjan Peäske

Daanius Aas

Anneli Anijärv

Toomas Lääts

Tanel Mazur

Rait Kits

Peeter Pihel

Martiina Anni

Kaisa Kliimand

Kaare Sova

Margo Paluoja

Kertu Lukas

Helger Aava

Mari Leover

Tõnis Siigur

Monika Viidemann

Liina Kasela

Liisi Laanemäe

Elis Toompuu

Piret Hanson

Andres Rahula

Kerti Vissel

Tõnis Saar

Liina Karron

Anni Arro

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Kaie Parts

Sandra Veeremaa

Aime Lilleväli

Angeelika Kang

Marju Randmer

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Katrin Kiviberg

Jana Olesk

Sander Väärt, Ranno Paukson

Andrus Talvari

Juta Raudnask

Erko Ruukel

Marina Domova

Nadja Kaarma

Priit Vahar

Viivika Sarv

Tiina Lebane

Costantino Veglianti

Chong Chee Loong

Jevgeni Jermoškin

Külli Eller

Monika Lehtmets

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kaarel Kiivit

Krestina Õun

Maia Smõslova

Rainer Lopp

Sandra Vungi

Hardi Nurmine

Ragne Värk

Ave Jääger

Kätrin Maidla

Marit Soobik

Mari-Liis Ilover

Angelica Udeküll

Katren Parve

Priit Parts

Mario Pärn

Merilin Siimpoeg

Andra Kalda

Heli Tombak

Jürgen Lip

Laivi Mesikäpp

Joonas Koppel

Anneli Hanni

Aet Trisberg

Kristel Vokk

Allar Oeselg

Toomas Lember

Helar Mets

Tarmo Mölder

Ülle Jukk

Tuuli Mathisen

Robert Kala

Katrin Press

Karl Astok

Rene Uusmees

Elvi Salmu

Eve Veski

Liilia Raik

Johannes Hõimoja

Ekaterina Kuznetsova

Õie Pritson

Katrin Altmets

Mihkel Manglus

Kristel Habakukk

Olga Kaju

Heidi Park

Eve-Kati Mägi

Maris Arulepp

Pille Petersoo

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.