Autorid

Andres Rahula

Katrin Kiviberg

Costantino Veglianti

Ülle Jukk

Õie Pritson

Hanna Martinson

Mari Leover

Vladislav Djatšuk

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Sille Vadi

Eve-Kati Mägi

Ave Jääger

Mari-Liis Ilover

Ott Tomik

Kaare Sova

Riho Heinmets

Nadja Kaarma

Liilia Raik

Anneli Anijärv

Angelica Udeküll

Liisi Laanemäe

Jorma Riivald

Tuuli Mathisen

Katrin Press

Anni Arro

Tarmo Mölder

Kristel Vokk

Külli Eller

Monika Viidemann

Heli Tombak

Viivika Sarv

Tanel Mazur

Laivi Mesikäpp

Robert Marrandi

Joonas Koppel

Tiina Lebane

Jevgeni Jermoškin

Anneli Hanni

Jaanika Ja Signe Anton

Daanius Aas

Andra Kalda

Silja Luide

Marina Domova

Toomas Leedu

Janno Lepik

Merle Ehrbach

Monika Lehtmets

Heidi Park

Aet Trisberg

Helar Mets

Liina Karron

Kätrin Maidla

Aime Lilleväli

Rainer Lopp

Johannes Hõimoja

Kaisa Kliimand

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Tõnis Siigur

Elvi Salmu

Eve Veski

Piret Hanson

Krestina Õun

Sandra Veeremaa

Regeri Zoo

Kristjan Peäske

Katrin Altmets

Kristel Habakukk

Mario Pärn

Elis Toompuu

Rait Kits

Pille Petersoo

Angeelika Kang

Sandra Vungi

Martiina Anni

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Olga Kaju

Karl Astok

Kaarel Kiivit

Toomas Lember

Killu Mägi

Priit Vahar

Maris Arulepp

Sander Väärt, Ranno Paukson

Juta Raudnask

Merit Arva

Merilin Siimpoeg

Liina Kasela

Kerti Vissel

Margo Paluoja

Toomas Lääts

Marit Soobik

Eerika Plamus

Ekaterina Kuznetsova

Marju Randmer

Jürgen Lip

Erko Ruukel

Peeter Pihel

Lia Virkus

Britt Paju

Priit Parts

Maia Smõslova

Tõnis Saar

Kaie Parts

Jana Olesk

Ragne Värk

Katren Parve

Chong Chee Loong

Hardi Nurmine

Andrus Talvari

Helger Aava

Mihkel Manglus

Allar Oeselg

Rene Uusmees

Robert Kala

Kertu Lukas

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.