Autorid

Toomas Lääts

Tuuli Mathisen

Aet Trisberg

Ott Tomik

Merilin Siimpoeg

Britt Paju

Liina Kasela

Heli Tombak

Merle Ehrbach

Ave Jääger

Aime Lilleväli

Monika Lehtmets

Viivika Sarv

Nadja Kaarma

Sandra Veeremaa

Silja Luide

Angelica Udeküll

Tarmo Mölder

Kristel Vokk

Sille Vadi

Toomas Lember

Anneli Anijärv

Eerika Plamus

Kerti Vissel

Külli Eller

Hardi Nurmine

Elis Toompuu

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Regeri Zoo

Tõnis Saar

Toomas Leedu

Jorma Riivald

Mario Pärn

Lia Virkus

Marju Randmer

Andra Kalda

Liisi Laanemäe

Riho Heinmets

Allar Oeselg

Maia Smõslova

Tanel Mazur

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Katren Parve

Priit Vahar

Mari Leover

Ragne Värk

Sander Väärt, Ranno Paukson

Olga Kaju

Anneli Hanni

Elvi Salmu

Erko Ruukel

Daanius Aas

Hanna Martinson

Anni Arro

Killu Mägi

Maris Arulepp

Priit Parts

Robert Kala

Sandra Vungi

Andres Rahula

Marit Soobik

Ekaterina Kuznetsova

Jaanika Ja Signe Anton

Robert Marrandi

Juta Raudnask

Kaarel Kiivit

Karl Astok

Johannes Hõimoja

Helger Aava

Piret Hanson

Margo Paluoja

Ülle Jukk

Kaare Sova

Costantino Veglianti

Heidi Park

Andrus Talvari

Jana Olesk

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Rait Kits

Katrin Press

Tiina Lebane

Jürgen Lip

Helar Mets

Katrin Kiviberg

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Rainer Lopp

Janno Lepik

Laivi Mesikäpp

Martiina Anni

Kätrin Maidla

Jevgeni Jermoškin

Mari-Liis Ilover

Kertu Lukas

Angeelika Kang

Kristjan Peäske

Joonas Koppel

Merit Arva

Eve Veski

Vladislav Djatšuk

Krestina Õun

Mihkel Manglus

Kaisa Kliimand

Monika Viidemann

Kaie Parts

Marina Domova

Pille Petersoo

Tõnis Siigur

Kristel Habakukk

Õie Pritson

Liilia Raik

Chong Chee Loong

Katrin Altmets

Liina Karron

Rene Uusmees

Eve-Kati Mägi

Peeter Pihel

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.