Autorid

Heli Tombak

Erko Ruukel

Priit Parts

Kristel Habakukk

Rainer Lopp

Jorma Riivald

Kaisa Kliimand

Kertu Lukas

Jevgeni Jermoškin

Tõnis Siigur

Mari-Liis Ilover

Anneli Anijärv

Marina Domova

Liisi Laanemäe

Britt Paju

Liilia Raik

Lia Virkus

Ave Jääger

Priit Vahar

Helger Aava

Riho Heinmets

Chong Chee Loong

Heidi Park

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Liina Karron

Karl Astok

Mario Pärn

Krestina Õun

Pille Petersoo

Peeter Pihel

Silja Luide

Eve-Kati Mägi

Killu Mägi

Eve Veski

Martiina Anni

Elvi Salmu

Sandra Veeremaa

Ott Tomik

Toomas Lääts

Kerti Vissel

Piret Hanson

Tanel Mazur

Rene Uusmees

Tarmo Mölder

Joonas Koppel

Kaie Parts

Vladislav Djatšuk

Costantino Veglianti

Toomas Leedu

Mihkel Manglus

Ülle Jukk

Jana Olesk

Daanius Aas

Mari Leover

Sille Vadi

Tuuli Mathisen

Angeelika Kang

Janno Lepik

Anni Arro

Marit Soobik

Õie Pritson

Ragne Värk

Regeri Zoo

Hanna Martinson

Jaanika Ja Signe Anton

Helar Mets

Liina Kasela

Juta Raudnask

Ekaterina Kuznetsova

Marju Randmer

Kaarel Kiivit

Aime Lilleväli

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Maris Arulepp

Jürgen Lip

Kristel Vokk

Monika Lehtmets

Sandra Vungi

Robert Kala

Kätrin Maidla

Katren Parve

Tõnis Saar

Aet Trisberg

Andra Kalda

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Merilin Siimpoeg

Rait Kits

Hardi Nurmine

Anneli Hanni

Olga Kaju

Tiina Lebane

Katrin Altmets

Merle Ehrbach

Andrus Talvari

Robert Marrandi

Andres Rahula

Elis Toompuu

Katrin Kiviberg

Merit Arva

Laivi Mesikäpp

Viivika Sarv

Kaare Sova

Maia Smõslova

Katrin Press

Nadja Kaarma

Angelica Udeküll

Allar Oeselg

Johannes Hõimoja

Toomas Lember

Sander Väärt, Ranno Paukson

Külli Eller

Monika Viidemann

Eerika Plamus

Kristjan Peäske

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Margo Paluoja

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.