Autorid

Tiina Lebane

Kaare Sova

Lia Virkus

Kristel Vokk

Mihkel Manglus

Marju Randmer

Tõnis Saar

Hardi Nurmine

Ave Jääger

Killu Mägi

Priit Vahar

Jaanika Ja Signe Anton

Mario Pärn

Jürgen Lip

Toomas Lääts

Aet Trisberg

Heli Tombak

Regeri Zoo

Tanel Mazur

Jevgeni Jermoškin

Mari-Liis Ilover

Priit Parts

Pille Petersoo

Allar Oeselg

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Kertu Lukas

Kristel Habakukk

Ekaterina Kuznetsova

Helger Aava

Andra Kalda

Tõnis Siigur

Katrin Press

Külli Eller

Marina Domova

Martiina Anni

Anneli Hanni

Katrin Kiviberg

Merilin Siimpoeg

Marit Soobik

Robert Marrandi

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Margo Paluoja

Vladislav Djatšuk

Ott Tomik

Jana Olesk

Costantino Veglianti

Laivi Mesikäpp

Katren Parve

Merle Ehrbach

Chong Chee Loong

Mari Leover

Kätrin Maidla

Juta Raudnask

Peeter Pihel

Kaisa Kliimand

Eve-Kati Mägi

Kristjan Peäske

Hanna Martinson

Maris Arulepp

Kaie Parts

Piret Hanson

Rainer Lopp

Sander Väärt, Ranno Paukson

Daanius Aas

Angeelika Kang

Viivika Sarv

Rene Uusmees

Johannes Hõimoja

Jorma Riivald

Sille Vadi

Toomas Leedu

Janno Lepik

Silja Luide

Tarmo Mölder

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Merit Arva

Robert Kala

Krestina Õun

Joonas Koppel

Riho Heinmets

Andres Rahula

Katrin Altmets

Kaarel Kiivit

Helar Mets

Angelica Udeküll

Elis Toompuu

Andrus Talvari

Liina Karron

Monika Viidemann

Karl Astok

Maia Smõslova

Heidi Park

Olga Kaju

Anni Arro

Eerika Plamus

Erko Ruukel

Ülle Jukk

Liina Kasela

Nadja Kaarma

Liisi Laanemäe

Õie Pritson

Aime Lilleväli

Sandra Vungi

Anneli Anijärv

Britt Paju

Sandra Veeremaa

Tuuli Mathisen

Ragne Värk

Liilia Raik

Rait Kits

Monika Lehtmets

Eve Veski

Toomas Lember

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Kerti Vissel

Elvi Salmu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.