Autorid

Rait Kits

Olga Kaju

Helger Aava

Hanna Martinson

Ülle Jukk

Peeter Pihel

Marit Soobik

Jevgeni Jermoškin

Heli Tombak

Õie Pritson

Katren Parve

Merilin Siimpoeg

Tõnis Saar

Anneli Hanni

Tarmo Mölder

Jürgen Lip Ja Nele-Marit Oras

Toomas Lember

Kaarel Kiivit

Liisi Laanemäe

Chong Chee Loong

Robert Marrandi

Angelica Udeküll

Sandra Veeremaa

Daanius Aas

Jaanika Ja Signe Anton

Kaisa Kliimand

Merle Ehrbach

Laivi Mesikäpp

Angeelika Kang

Tanel Mazur

Maris Arulepp

Toomas Leedu

Riho Heinmets

Priit Vahar

Igor Andrejev, Jana Ja Roman Zaštšerinski

Jana Olesk

Kristo Tomingas Ja Einar Õispuu

Vladislav Djatšuk

Martiina Anni

Katrin Press

Rene Uusmees

Aime Lilleväli

Anneli Anijärv

Kaare Sova

Elvi Salmu

Kristjan Peäske

Andres Rahula

Margo Paluoja

Kertu Lukas

Britt Paju

Andra Kalda

Robert Kala

Mario Pärn

Silja Luide

Eve Veski

Külli Eller

Anni Arro

Eve-Kati Mägi

Nadja Kaarma

Regeri Zoo

Ekaterina Kuznetsova

Marju Randmer

Merit Arva

Priit Parts

Kristel Vokk

Rainer Lopp

Katrin Kiviberg

Veiko Puusepp Ja Kristjan Arro

Juta Raudnask

Katrin Altmets

Joonas Koppel

Viivika Sarv

Aet Trisberg

Liina Kasela

Liina Karron

Kerti Vissel

Andrus Talvari

Helar Mets

Mihkel Manglus

Sille Vadi

Toomas Lääts

Krestina Õun

Kaie Parts

Kristel Habakukk

Monika Viidemann

Sander Väärt, Ranno Paukson

Costantino Veglianti

Monika Lehtmets

Piret Hanson

Pille Petersoo

Mari-Liis Ilover

Hardi Nurmine

Jürgen Lip

Janno Lepik

Tõnis Siigur

Heidi Park

Ott Tomik

Sandra Vungi

Eerika Plamus

Ragne Värk

Liilia Raik

Allar Oeselg

Tuuli Mathisen

Tiina Lebane

Erko Ruukel

Lia Virkus

Johannes Hõimoja

Ave Jääger

Marina Domova

Karl Astok

Jorma Riivald

Elis Toompuu

Maia Smõslova

Kätrin Maidla

Mari Leover

Killu Mägi

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu

D-kokaraamat on õhinapõhine retseptikogu. Siin jagavad retsepte väga erinevad inimesed. Osad meist teevad süüa ameti, osad hobi pärast, aga mitte see ei ole oluline. Meid kõiki ühendab üks – lapselikult siiras õhin ja lõputu uudishimu kõige selle vastu, mis on seotud eheda, maitseküllase toidu valmistamise ning nautimisega. Digitaalne vorm lubab aga raamatul pidevalt täieneda.

“Igas roas peitub alati üks suhkrutükk, mis teeb pipratera magusaks.” — Hobikokk Mary Poppinsile mõeldes.