Biskviidi ja beseega rabarberikook

Põhi:

Kreem:

Kate:

Pane ahi 200-kraadile soojenema. Kata 28 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.
Eralda munavalged kollastest. Vahusta munavalged koos suhkruga heledaks vahuks. Vahusta eraldi kausis munakollased tugevaks vahuks. Sega munavahud omavahel ja sõelu juurde jahu. Sega õrnalt läbi. Vala segu vormi ja küpseta 10 minutit.
Samal ajal pese ja tükelda rabarber. Vahusta munakollased suhkruga, lisa hapukoor, vanillisuhkur ja kaneel, lisa segule veel üks muna ja sega läbi. Sega rabarberitükid tärklisega. Sega omavahel hapukooresegu ja rabarber ning vala eelküpsetatud põhjale. Küpseta veel 20 minutit, kuni kate on hüübinud ja rabarber pehme.
Vahusta munavalged koos suhkruga tugevaks vahuks ja vala koogile. Küpseta veel umbes 7 minutit kuni kate saab kergelt kuldse jume. Lase koogil jahtuda. Eemalda kook vormi küljest noaga lahti ja aseta serveerimisalusele.
Koogi lahtilõikamisel aitab see, kui olete noa kuuma vette kastnud, siis ei jää beseekiht noa külge.